Sikkerhedspakke til WordPress

Sikkerheden i WordPress fejler ikke noget… men!

Wordpress webshop og blog sikkerhed

Det er de onde spammere, hackere og andre ondsindede personer, der er et brud på sikkerheden og en fare for os andre. “Må de få deres straf.

Ærgerligt er det, at finde sit site i smadder, efter et hacker-angreb.

Databasen har fået en ‘injection’ af sytten tons snylte kode med links til en masse dårlige sites. Det påvirker den ellers gode ranking, der har kostet dyrt i sved og penge!

Endnu mere ærgerligt er besværet med genopretning og prisen for samme. Måske havde den intetanende 13 år gamle russer barn det sjovt med at få databasen til at spytte ild ud af alle hullerne? Men hvem forklarer det? Hvem slår en 13 år gammel knægt. (Ræk ham lige til mig…. og vend ryggen til med begge finger i ørerne) SMACK! KLASK  og fem gange mere af samme skuffe, til de udulige forældre, der lader deres knægt gøre den slags.

Rygtet lyder: At den kinesiske regering betaler dygtige hackere for, at angribe bredt for at skabe had mod Kina, så vi lukker dem ude af internettet, så sparer de besværet med, at holde Kina indendørs?

Uanset hvem der hacker…

Der er brug for sikkerhedspakker til WordPress

En sikkerhedspakke, der giver læ for disse ulækre væsner, der ikke selv kan finde på en produktiv ting at foretage sig.

WordPress Sikkerhedspakke giver:

1 Beskyttelse
Først og fremmest, beskyttelse af hjemmesider. BizDoktor installerer nogle sikkerhedsforanstaltninger for at stoppe hackere, forhindre nedbrud og holde dit site sikkert.

Dette vil indebære en proaktiv indsats med opsætning af alle  sikkerhedsforanstaltninger kommer på plads. Selve installationen er krævende, derfor er der et minimum for at dække startomkostningerne.

2  Detection / Identificerer
Næste opgave som vi udfører som en del af sikkerheden, er at identificerer trusler og holder øje, overvåge og genkender en del narrestreger allerede inden  de er på vej ind på dit site. Denne ondsindede trafik/besøgende identificeres som angreb, vi genkender disse inden de bliver dårlige og beskytter eventuelle potentielle sårbarheder, porte og betalings gateways m.m.
Disse logges og blokeres for fremtidig adgang.

3 Genskabelse
BizDoktor er parat til, at hjælpe vores kunder komme tilbage på deres fødder efter et angreb. Uanset hvor god sikkerheder er, sker der ting og angreb, der endnu ikke er kendt eller kan identificeres. Vi er på forkant med disse situationer og vores kunder informeres på forhånd – ingen sikkerhed er 100%.

BizDoktor hjælpe med, at rydde op og rydde ud efter et angreb, med et antal gratis timer, derudover kan der blive brug for eksterne sikkerhedskonsulenter for kundens egen regning, afhængigt af angrebets karakter. Såfremt kunden ikke vælger, at genetablere med en backup, som i de fleste tilfælde er billigst og hurtigst.

4 Hvad skal man selv gøre for en bedre sikkerhed?
Til trods for alle de smarte sikkerhedsforanstaltninger, som vi installerer på vores kunders sites, er vi langt fra “i hus”. Vi er er ikke den eneste, der har ansvaret for sikkerheden. En masse af sikkerhed afhænger af, hvad kunden selv gør.

TIP: En kort, nem at gætte adgangskode eller give admin – niveau adgang til alle i virksomheden, vil enhver sikkerhed indsats blive kompromitteret. Slet alle brugere, der ikke længere er ansat.

Hvad handler en WordPress sikkerhedspakke om?

Sikkerhedspakke WordPress handler om, at minimere risikoen og giver mulighed for hurtig genopretning. BizDoktor kan ikke love perfekt beskyttelse – ingen kan! Et par gode resurser, test og skabeloner finder du her: