• Wordpress Sikkerhed og backup - Begge er vigtige og ikke standard. Få styr på sikkerheden nu

General Information

Sikkerhed er noget de fleste vil feje ind under gulvtæppet, men det kan koste dyrt! Hvis du tjener penge med eller ved hjælp af din hjemmeside?

Hvis svaret er “nej”, så er sikkerhed nok ikke noget du skal tænke ret meget over. Hvis du derimod svarer “Ja”, som forretnings ejer er der mange som er selvstændige, firmaer med webshops, persondata (lead (emne) generering), hvis du så meget som har en kontakt-form på din side, anbefaler jeg kraftigt at du læser videre.

Hacker angreb er en virkelig del af forretning.

Lad os lige putte hackere i perspektiv. Hackere er virkelige, de arbejder hårdt selv mens du sover. Nogle hackere er efter dit site for, at stjæle fra dig, resten af hackere er drevet af deres ego, udfordring eller et twistet form for humor. Jeg hader mindst lige så meget som alle andre, at bruge penge på sikkerhed, kunne jeg undgå den udgift ville jeg gerne slippe for det. Det er så sure penge, lidt ligesom forsikring. Men eftersom min hjemmeside(r) tjener til dagens føde er det altså et nødvendigt unde. 

Når vi bliver klogere, bliver hackerne også klogere.

Hackere har indset, at for at få din webshop lagt om på ryggen er lige så formålstjenlig som at hacke en betalings tunnel for kredit kort. Hijacking netværk og “låne” din servers resurser har langt mere værdi for hackerne!

Så lad os skærer “ind til benet”.

Hvis du er afhængig af din hjemmeside, for at kunderne kan købe dit produkt eller service? eller bare det at være synlig online med eller uden en kontakt form: Så det, at dit site er taget ned eller er off-line vil være en meget uheldig ting for din indkomst og kan resulterer i, at du må lukke din virksomhed. Så i virkeligheden er det enkelt: Hold din investering i sikkerhed og backup op mod det, din forretning taber på, at dit site er lukket ned, slettet og skal genskabes. Undgå hackerangreb – Kom dem i forkøbet med professionel sikkerhed.

Hvor stor er chancen, for at mit site bliver hacket?

Det er ikke muligt, at forudsige hvilke hjemmesider, der måske vil blive udsat for hacker-angreb på forhånd, men min erfaring siger:

  1. Hjemmesider – generelt uden andet end bare information = 65%
  2. Hjemmesider på hurtige / kraftige servere = 80%
  3. Hjemmesider med webshop = 85%
  4. Hjemmesider med webshop og kredit kort = 98%
  5. Firma hjemmesider er mere udsatte end hobby-sider / blog

Du har selv ansvaret for din sikkerhed!

Hvad sker der hvis min hjemmeside bliver hacket? Altså af et hackerangreb.

En hacket hjemmeside kan være mange ting, der er et hav af forskellige måde din hjemmeside kan blive udsat for et hackerangreb på og derfor også hvordan den vil opfører og se ud efterfølgende. Afhængig af hvad din hjemmeside har været udsat for, er den enten blank eller død (vises ikke) eller også spreder den ondsindet kode, der resulterer i at dit domæne bliver blacklistet i søgemaskinerne, det kan være slemt nok for din omsætning, investering i markedsføring og omdømme.

Hvis dit site hijackers af hackere kan du være med til, at sprede vira og åbne op for betalingstransaktioner og det der er værre! Den slags lukker mange virksomheder for ikke, at nævne din investering i kampagner, reklamer og så møder dine besøgende en kæmpe advarsel på dit domæne om ‘blacklisting’ og sikkerhedsbrud m.m. Forårsaget af hackere, bots (robotter), vira eller malware – Hackerangreb.

Spørgsmål om
Sikkerhed & Backup

Sikkerhedspakke! Hvad er en sikkerhedspakke og kan den hjælpe mod hackerangreb?

En sikkerhedspakke er noget software, der beskytter din (WordPress) hjemmeside mod ‘the dark forces’ – de onde, fra den mørke side, der forsøger at hacke og ødelægge din hjemmeside eller at give den virus, orme, malware (ændre data) og andre onde scripts.

En sikkerhedspakke stopper også hackerangreb mod din database med f.eks. massive forespørgsel (queries), “injections” af scripts og den slags grimme hensigter… En standard sikkerhedspakke blokere for ca. 75% af kendte angreb (mit gæt). En professionel sikkerhedspakke, tager 99% af kendte angreb og 90% af de hidtil ukendte hackerangreb (min erfaring).

Har WordPress ikke indbygget backup?

WordPress gemmer ikke en backup af dit site. WordPress sider og indlæg gemmes som revisioner, så du via en smart tidslinje kan gå tilbage og genskabe tidligere versioner af disse. En smart funktion men det er ikke en backup af dine filer eller dine data. Du bør altid have en solid, ren backup af alle dine data (filer og database) et sikkert sted – Ikke lokalt eller på samme sted/server som din hjemmeside ligger.

En oprydning efter et hacket site er IKKE bare, at genskabe en backup. Mange tror bare, at de lige kan få en backup lagt ovenpå et hacket site! Og vupti så kører butikken igen! Tro ikke at hackere er så dumme.

Hvad vil en sikkerhedspakke gøre for mig når jeg bliver angrebet?

En sikkerhedspakke beskytter din forretning mod angreb. Alene derfor er investeringen i en sikkerhedspakke fornuftig!

Hvis du alligevel bliver angrebet, vil din hjemmeside blive genskabt samt blive renset for invaliderende ‘malware’ og anden ondsindet kode forårsaget af hackere, bots eller spammer. Altså en gennemgående oprydning, så du ikke står i samme situation om et par dage igen.

En sikkerhedspakke hjælper dig til, at sove bedre om natten, velvidende at dit “sikkerheds-team” konstant overvåger og beskytter din forretning.

Hvad skal jeg selv gøre når jeg har købt en “Sikkerhedspakke”

Når du har købt den sikkerhedspakke, der passer til din forretning, kontakter jeg dig personligt for adgang og de tekniske informationer vi skal bruge, for at sætte alt korrekt op. Når alt er på plads og verificeret, overvåger vi din hjemmeside / webshop og tager os af de sikkerhedsmæssige ting der opstår. Så din del er blot, at svarer telefonen.

Hvordan bestiller jeg BizDoktors Sikkerhed/Backup Service?

Hvis du allerede ved hvilken sikkerhed og backup løsning du vil have og som passer til dit behov, kan du blot bestille dette hos os. Jeg vil derefter tage kontakt til dig og gennemgå de bedste indstillinger og få adgang til sitets administrative del. Alternativt står jeg til rådighed for rådgivning og hjælp i forbindelse med at finde den bedste sikkerhed og backup løsning.

 

Peter Netz Lassen - BizDoktor hjemmeside sikkerhed services

Sikkerhed er meget billigere FØR et hackerangreb end efter…  og ligesom dig, hader jeg at bruge mine hårdt tjente penge på ting, som ikke giver mig glæde eller sjov.

“Kære forretnings ejer og kollega”,  at vende ryggen til sikkerhed online, kan være det dyreste du har gjort!

Da jeg startede min egen online forretning, (første webshop i 2003), havde jeg ikke den vildeste ide om hvor kompliceret livet online ville blive.

Hvis jeg ikke allerede var en “I.T. geek”, så havde jeg for længst givet op på min drøm og skyndt mig tilbage til det sikre job. Heldigvis havde jeg en ‘passion’, der holdt mig i korte tøjler og fik mig til at hænge i som en pitbull. Jeg vidste, at min forretning skal passes for at forblive sund og sikker.

Hvor virkelig er truslen? Der angribes over 33 millioner sites hver måned! Jeg har selv 7 online forretninger. Jeg er også webmaster for mange selvstændige forretningsfolk og bruger mere og mere tid hver uge på, at  rense og rydde op efter hackerangreb, vira og malware angreb.
Jeg kan også hjælpe dig!

Sikkerheds-huller i WordPress

Hver dag oplever jeg hackere, robotter og vira angreb, der forsøger at bryde ind i databaser og sikkerhedshuller i WordPress.

Ligesom dig, hader jeg at bruge mine hårdt tjente penge på ting, som ikke giver mig glæde eller sjov. På den anden side, har jeg også brugt flere uger på at genskabe noget arbejde, der gik tabt i et online angreb.

Efter sådan en oplevelse blev SIKKERHED en prioritet for mig! Når angrebet også sker for dig (før eller siden), så forstår du hvorfor og hvor vigtigt det er, at have sine backup filer sikret og sit anti-hacker software opdateret. Specielt hvis du ikke er I.T. nørd og selv skal bygge din hjemmeside op igen.

Hvis din hjemmeside skaber indkomst til din forretning, så kan du ligesom mig ikke bare vende det blinde øje til din egen sikkerhed.”

Lad os sammen stoppe dem, der forsøger at skade os! 

Sikkerhed backup - Online sikkerhed

Sikkerhedskopiering af gode rene og beskyttede data giver en sikker backup!

VORES WP PRO BACKUP

Anti-hacker, malware, sikkerhed til hjemmeside og webshop

Jeg vil have sikkerhed, som bloker for hackere, malware m.m. Beskytter databasen, mine filer og sikre mig mod hacker angreb!

Verified by MonsterInsights