Hackerangreb – Sådan sikre du dig mod hacker-angreb

  • Wordpress Sikkerhed og backup - Begge er vigtige og ikke standard. Få styr på sikkerheden nu

DDos Attack – Hackerangreb – Malware? Sikkerheden i WordPress & WooCommerce

Wordpress Manual

Sikkerhed er noget de fleste vil feje ind under gulvtæppet? Men det kan koste dyrt!

Tjener du penge med eller ved hjælp af din hjemmeside?

Hvis svaret er “nej”, så er sikkerhed nok ikke noget du skal tænke ret meget over. Hvis du derimod svarer “Ja”, som forretnings ejer som mange selvstændige, firmaer med webshops, persondata (lead (emne) generering), hvis du så meget som har en kontakt-form på din side, anbefaler jeg kraftigt at du læser videre.

Hacker angreb er en virkelig del af forretning

Lad os lige putte hackere i perspektiv. Hackere er virkelige, de arbejder hårdt selv mens du sover. Nogle hackere er efter dit site for at stjæle fra dig, resten er drevet af deres ego, udfordring eller et twistet form for humor. Jeg hader mindst lige så meget som andre, at bruge penge på sikkerhed, kunne jeg undgå det, ville jeg gerne slippe for så sure penge. Men eftersom min hjemmeside(r) tjener til dagens føde er det altså et nødvendigt unde.

Når vi bliver klogere, bliver hackerne også klogere…

Hackere har indset at for at få din webshop lagt om på ryggen er lige så formålstjenlig som at hacke en betalings tunnel for kredit kort. Hijacking netværk og “låne” din servers resurser har lagt mere værdi for hackerne!

Så lad os skærer “ind til benet”

Hvis du er afhængig af din hjemmeside, for at kunderne kan købe dit produkt eller service? Så det, at dit site er taget ned eller er off-line vil være en meget uheldig ting for din indkomst og kan resulterer i, at du må lukke din virksomhed. Så i virkeligheden er det enkelt: Hold din investering i sikkerhed og backup op mod det, din forretning taber på at dit site er lukket ned, slettet og skal genskabes. Undgå hackerangreb – Kom dem i forkøbet med professionel sikkerhed.

Hacker angreb WordPress error page - Hjemmeside offline

Hvor stor er chancen, for at MIT site bliver hacket?

Det er ikke muligt at forudsige hvilke hjemmesider, der måske vil blive udsat for hacker-angreb på forhånd, men min erfaring siger:

  1. Hjemmesider – generelt uden andet end info = 50%
  2. Hjemmesider på kraftige servere = 75%
  3. Hjemmesider med webshop = 80%
  4. Hjemmesider med webshop og kredit kort = 95%
  5. Firmaer er mere udsatte end hobby

Du har selv ansvaret for din sikkerhed!

Hvad sker der hvis min hjemmeside bliver hacket? altså et Hackerangreb

En hacket hjemmeside kan være mange ting, der er et hav af forskellige måde din hjemmeside kan blive udsat for et hackerangreb på og derfor også hvordan den vil opfører og se ud efterfølgende. Afhængig af hvad din hjemmeside har været udsat for, er den enten blank eller død (vises ikke) eller også spreder den ondsindet kode, der resulterer i at dit domæne bliver blacklistet i søgemaskinerne, det kan være slemt nok for din omsætning, investering og omdømme.

Hvis dit site hijackers af hackere kan du være med til, at sprede vira og åbne op for betalingstransaktioner og det der er værre! Den slags lukker mange virksomheder, for ikke at nævne din investering i kampagner, reklamer og så møder dine besøgende en kæmpe advarsel på dit domæne om ‘blacklisting’ og sikkerhedsbrud m.m. Forårsaget af hackere, bots (robotter), vira eller malware – Hackerangreb.

Sikkerhedspakke! Hvad er det? Kan det hjælpe mod hackerangreb?

En sikkerhedspakke er noget software, der beskytter din WordPress hjemmeside mod ‘the dark forces’ – de onde, fra den mørke side, der forsøger at hacke og ødelægge din hjemmeside eller at give den virus, orme, malware (ændre data) og andre onde scripts.

Andre sikkerheds indstillinger stopper hackerangreb mod din database med massive forespørgsel (queries), “injections” af scripts og den slags grimme hensigter… En standard sikkerhedspakke blokere for ca. 75% af kendte angreb (mit gæt). En professionel sikkerhedspakke, tager 99% af kendte angreb og 90% af de hidtil ukendte hackerangreb (min erfaring).

Har WordPress ikke indbygget backup?

WordPress gemmer ikke en backup af dit site. WordPress sider og indlæg gemmes som revisioner, så du via en smart tidslinje kan gå tilbage og genskabe tidligere versioner af disse. En smart funktion men det er ikke en backup af dine filer eller dine data. Du bør altid have en solid, ren backup af alle dine data (filer og database) et sikkert sted – Ikke lokalt eller på samme sted som din hjemmeside ligger.

Hvad vil en sikkerhedspakke gøre for mig hvis jeg bliver angrebet?

En Sikkerhedspakke beskytter din forretning mod angreb. Alene derfor er investeringen i en sikkerhedspakke fornuftig!

Hvis du alligevel bliver angrebet, vil din hjemmeside blive genskabt samt blive renset for invaliderende ‘malware’ og anden ondsindet kode forudsaget af hackere, bots eller spammer.

Hjælper dig til at sove bedre om natten, velvidende at dit “sikkerheds-team” konstant overvåger og beskytter din forretning.

Sikkerhed backup - Online sikkerhed

Hvis du ikke vil have en SIKKERHEDSPAKKE, hvordan får du så en sikker backup?

VORES PRO BACKUP

– PRIS fra 141,- kr/md

Anti-hacker, malware, sikkerhed til hjemmeside og webshop

Jeg VIL have sikkerhed, der både beskytter og genskaber/ renser når der er skader/angreb

PRO SIKKERHED

– PRIS 166,- kr/md

Peter Netz Lassen - Webmaster

Sikkerhed – Er meget billigere FØR et hackerangreb end efter…

“Kære forretnings ejer og kollega”,

at vende ryggen til sikkerhed online, kan være det dyreste du har gjort!

Da jeg startede min egen online forretning, (første webshop i 2003), havde jeg ikke den vildeste ide om hvor kompliceret livet online ville blive.

Hvis jeg ikke allerede var en “I.T. geek”, så havde jeg for længst givet op på min drøm og skyndt mig tilbage til det sikre job. Heldigvis havde jeg en ‘passion’, der holdt mig i korte tøjler og fik mig til at hænge i som en Pitbull. Jeg vidste, at min forretning skal passes for at forblive sund og sikker.

Hvor virkelig er truslen? Der angribes over 33 millioner sites hver måned! Jeg har selv 7 online forretninger. Jeg er også webmaster for mange selvstændige forretningsfolk og bruger mere og mere tid hver uge på, at  rense og rydde op efter hackerangreb, vira og malware angreb.
Jeg kan også hjælpe dig!

Sikkerheds-huller i WordPress

Hver dag oplever jeg hackere, robotter og vira angreb, der forsøger at bryde ind i databaser og sikkerhedshuller i WordPress

Ligesom dig, hader jeg at bruge mine hårdt tjente penge på ting, som ikke giver mig glæde eller sjov. På den anden side, har jeg også brugt flere uger på at genskabe noget arbejde, der gik tabt i et online angreb.

Efter sådan en oplevelse blev SIKKERHED en prioritet for mig! Når angrebet også sker for dig (før eller siden), så forstår du hvorfor og hvor vigtigt det er, at have sine backup filer sikret og sit anti-hacker software opdateret. Specielt hvis du ikke er I.T. Nørd og selv skal bygge din hjemmeside op igen.

Hvis din hjemmeside skaber indkomst til din forretning, så kan du ligesom mig ikke bare vende det blinde øje til din egen sikkerhed.”

Lad os sammen stoppe dem, der forsøger at skade os!

Du SKAL beskytte din forretning… og nu ved du HVEM, DER VIL gøre det for dig! = Mig