Betalingsgateway – Modtag betalinger online

Når du vil have succes online og øge din indkomst i en nyetableret eller eksisterende internetforretning er det vigtigt, at du kan modtage kortbetaling online. Udover en indløsningsaftale hos en “Indløser” (se aktuel liste), skal du også bruge en “betalingsgateway”, som er en sikker tunnel hvori betalingsdata krypteres og transporteres mellem din side og “indløser”.

ePay /Bambora varetager den krypterede og påkrævet kommunikation imellem din webshop og indløseren, således at dine kunder kan handle sikkert hos dig.

Hvem er Bambora?

Bambora er en nordisk betalingskoncern med en vision om at gøre det nemmere at drive forretning. Så enkelt kan det siges. Bambora tilbyder alt inden for betalingsløsninger – både online, i app og i butik.

Betalingsgateway

BizDoktor.dk opretter din bestillingsside og eller webshop, til at kunne modtage online betalinger via kreditkort, MobilePay og med abonnement. Dette foregår via en sikker forbindelse som udfører trækning via din valgte indløser. Disse betalinger foregår via en såkaldt betalingsgateway.

BizDoktor.dk anbefaler Bambora

Bizdoktor levere sikre betalingsgateway fra Bambora

Hos ePay / Bambora opsætter vi en betalingsløsning med en betalingsgateway. Vi er certificeret forhandler af ePay betalingsløsning, og ePay tilbyder moduler til alle de Open Source CMS-systemer vi arbejder med. For at komme i gang, kan du læse ePay’s kom-i-gang guide her

Har du allerede besluttet dig for at anvende ePay / Bambora, kan du bestille din ePay betalingsgateway via vores forhandlerlink:

Vi yder support via telefon (se venligst vores telefontid på kontakt siden), email eller support siden