Betalingsgateway

  • Betalingsgateway, Få Nemt Kreditkortbetaling I Din Wp-Webshop Med Vores Praktiske Betalingsløsning.

Få nemt kreditkortbetaling i din WP-webshop med vores praktiske betalingsløsning.

Installer betalingsløsningen i din webshop og tilbyd dine kunder en sikker måde, at betale med kreditkort på. Modtag betaling fra de mest populære udbydere i Danmark, herunder Dankort/VISA MasterCard, MobilePay, Google Pay & Apple Pay.

For at komme i gang skal du have et forretningsnummer og indgå en indløsningsaftale med Nets eller en anden indløser. Du skal også have en krypteret betalingstunnel, for at kunne modtage kreditkort i din webshop. Sørg for at give dine kunder mulighed for hurtig og nem kortbetaling med vores pålidelige betalingsløsning.

Hvad er en betalingsgateway? Tænk på et “sugerør”.

Der kan sammenlignes med et sugerør hvor igennem betalingsdata behandles krypteret, for at beskytte brugeren og indløseren mod “man in the middel” en sniffer, der lige “låner” kortdata etc.  – En krypteret og beskyttet forbindelse, der sikre at du kan modtage kreditkort betalingen i din webshop.

Skal du have en betalingsløsning til din webshop?

En ansøgning til “indløser” om betalingskort tager typisk 2-8 uger! I mellemtiden kan vi sagtens installerer og kører i “TEST” mode… så er vi klar, den dag dine besøgende vil købe dine produkter eller ydelser.

Hvad er en indløsningsaftale?

En indløsningsaftale er en afgørende komponent inden for betalingsverdenen, der skaber en effektiv og sikker betalingsproces for virksomheder. Men hvad indebærer begrebet egentlig?

En indløsningsaftale refererer til den kontrakt, en virksomhed indgår med en betalingsgateway eller en indløsningsudbyder. Dette partnerskab muliggør modtagelse af kreditkortbetalinger online og sikrer, at transaktionerne behandles sikkert og effektivt. Det er en central del af at drive en succesfuld e-handel eller online forretning.

Hvorfor Er Det Vigtigt?

At have en solid indløsningsaftale er afgørende for at skabe tillid hos kunderne og sikre en gnidningsfri betalingsoplevelse. Det ikke blot muliggør modtagelse af kreditkort, men det giver også sikkerhed og overholdelse af branche-standarder. Med en velvalgt indløsningsaftale kan virksomheder maksimere deres salg og opbygge et solidt fundament for online økonomisk succes.

Kreditkort Betalingsgateway Og Løsning Til Webshops

Hvad koster en betalingsgateway? En gratis betalingsgateway?

Vi samarbejder dog mest med “Indløsere”: Nets, ePay, FreePay og QuickPay.

Mange udbydere tilbyder fortiden GRATIS oprettelse og ingen abonnement. Det er altsammen meget godt – men sammen finder vi den rigtige, der passer til din butik. Men det hele starter med “koster GRATIS” – Så skal vi se om de passer til dig og de gebyrer de tager for ulejligheden.

Betalingsgateway – Modtag betalinger online GRATIS – Free!

Når du vil have succes online og øge din indkomst i en nyetableret eller eksisterende internetforretning er det vigtigt, at du kan modtage kortbetaling online. Udover en indløsningsaftale hos en “Indløser”, skal du også bruge en “betalingsgateway”, som er en sikker tunnel hvori betalingsdata krypteres og transporteres mellem din side og “indløser”.

En betalingsgateway varetager den krypterede og påkrævet kommunikation imellem din webshop og indløseren, således at dine kunder kan handle sikkert hos dig. Noget software der gør det muligt og sikkert at modtage penge / overfører betalingsdata.

Hvad med betaling med MobilePay i din shop?

BizDoktor.dk opretter din bestillingsside og eller webshop, til at kunne modtage online betalinger via kreditkort, MobilePay og med abonnement. Dette foregår via en sikker forbindelse som udfører transaktionen via en sikker forbindelse (tunnel) hos din valgte indløser. Disse betalinger foregår via en såkaldt betalingsgateway.

BizDoktor.dk anbefaler, at du som virksomhed kan modtage mere end et kreditkort m.m. (MobilePay, Google Pay og Apple Pay er abonnements tilvalg).

Så hvis du er klar, til at optimere din betalingsproces og give dine kunder den bedste oplevelse, så lad os komme i gang med, at opgradere din WordPress WooCommerce webshop med en pålidelig betalingsgateway og et betalings plugin, der passer til dine behov!
En betalingsgateway er ofte gratis – Det er indløseren du skal være opmærksom på!

Video Om Freepay Din Ny Betalingsgateway

Har du valgt Freepay opsætter vi deres modul op og forbinder det i baggrunden (m.h.a. API). Så kan du bare klikke af hvilken kort du ønsker at modtage.

Det er altafgørende for os som webshop, at betalings flowet altid fungerer perfekt. Det gør det med Freepay.

Helene Kristensen
Product owner Plusbog.dk

Betalingsgateway Fra Freepay - Wp Bizdoktor.dk Klarer Opsætningen

 

BizDoktor yder support via telefon (se venligst vores telefontid på kontakt siden), e-mail eller support siden

Freepay Er En Dansk Betalingsgateway.

Freepay går imod strømmen for at hjælpe virksomheder med at øge deres omsætning.

Freepay er en Dansk betalingsgateway, der har eksisteret i mere end 20 år. De udviklede den i sin tid til deres egne selskaber i Freeway-koncernen. Med andre ord de taget deres egen medicin.

De flest af deres kunder har oplevet en besparelse på mellem 20-25% af omkostningen på deres betalingsindløsning (Online & POS) ved at skifte til Freepay.

Freepay er godt klar over, at det kan være svært at gennemskue hvilken udbyder, man skal vælge, og hvad der betales hver måned. Derfor har de gjort det meget let ved at være gratis. Det er netop her, de adskiller sig fra andre. Herudover gør de meget ud af at have personlig kontakt til deres kunder, selvom mange ting i dag foregår online.

Video Om Dpay, Hvad Er Epay

Hvordan kan du så modtage betalinger med en betalingsgateway i din WordPress WooCommerce webshop?

Det kan du hvis du driver din egen virksomhed og ønsker, at gøre betalingsprocessen hurtigere og mere effektiv for dine kunder, så er dette blogindlæg lige noget for dig. I dagens digitale verden er det vigtigt, at have en pålidelig og brugervenlig betalingsløsning.

En betalingsgateway er en essentiel del af enhver webshop, da den gør det muligt for dine kunder, at betale for deres køb online på en sikker og bekvem måde. Vi anvender verificerede og sikre betalings plugins, der kan integreres med din WooCommerce webshop.

Læs også vores Danske Guide til opsætning af WooCommerce

Hvem leverer betalingsgateways? Hvilken betalingsløsning skal du vælge

Det er der mange der udbyder kreditkort indløsning. Så enkelt kan det siges. WP-Bizdoktor tilbyder alt og alle inden for betalingsløsninger – både online, i app og i butik.

Med ePay som gateway opsætter vi en betalingsløsning med en betalingsgateway. BizDoktor din WebBuddy som også er certificeret forhandler af ePay betalingsløsning. BizDoktor tilbyder moduler til alle de Open Source CMS-systemer vi arbejder med. For at komme i gang, kan du læse ePay’s kom-i-gang guide her.

Har du allerede besluttet dig for at anvende en betalingsgateway?

Så kan du bestille din ePay / Freepay tunnel via vores forhandler link: (ePay er under ejerskifte – LINK kommer…) 

Hvad koster det at modtage betaling med kreditkort?

Det er aldrig “gratis”! Der er altid gebyrer, procenter og abonnementer ellers kunne Nets jo ikke have en Direktør der få mange millioner i løn. Sammen finder vi den rigtige løsning, der passer til din webshop.

Selvom priserne kan variere baseret på forskellige faktorer som betalingsudbyder, din virksomheds størrelse og transaktionstype, vil vi give dig en generel oversigt over de omkostninger, der ofte er forbundet med at modtage betaling med kreditkort:

  1. Månedlige gebyrer: Nogle betalingsudbydere opkræver en fast månedlig afgift for at opretholde din konto og give adgang til deres tjenester.
  2. Transaktionsgebyrer: Dette er et gebyr, der opkræves hver gang en kunde foretager en betaling med kreditkort. Det kan være en procentdel af transaktionsbeløbet plus en fast afgift.
  3. Opstartsgebyrer: Nogle udbydere kan kræve et engangsgebyr ved oprettelse af din konto eller implementering af betalingsgateway.
  4. Chargeback-gebyrer: Hvis en kunde laver en tilbageførsel af en transaktion (chargeback), kan der pålægges gebyrer. Dette sker typisk, når en kunde uenig med en transaktion og kontakter deres kreditkortselskab for at få refunderet beløbet.
  5. Valutavekslingsgebyrer: Hvis din virksomhed opererer internationalt og modtager betalinger i forskellige valutaer, kan der være gebyrer forbundet med valutaveksling.
  6. PCI DSS-overholdelsesgebyrer: For at opretholde sikkerheden omkring kreditkorttransaktioner kan der være gebyrer relateret til PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) -overholdelse.

Det er vigtigt at nævne, at prissætningen kan variere, og det er en god idé at sammenligne tilbud fra forskellige betalingsudbydere, for at finde den mest omkostningseffektive løsning, der passer til din virksomheds behov. Husk at kigge efter gennemsigtighed og forstå alle gebyrer, der kan påløbe, før du vælger en betalingsudbyder.

Så hvis du er klar, til at optimere din betalingsproces og give dine kunder den bedste oplevelse, så lad os komme i gang med, at opgradere din WordPress WooCommerce webshop med en pålidelig betalingsgateway og et betalings plugin, der passer til dine behov! Betalingsgateway er ofte gratis.