Betalingsgateway – Modtag betalinger online

Når du vil have succes online og øge din indkomst i en nyetableret eller eksisterende internetforretning er det vigtigt, at du kan modtage kortbetaling online. Udover en indløsningsaftale hos en “Indløser”, skal du også bruge en “betalingsgateway”, som er en sikker tunnel hvori betalingsdata krypteres og transporteres mellem din side og “indløser”.

En betalingsgateway varetager den krypterede og påkrævet kommunikation imellem din webshop og indløseren, således at dine kunder kan handle sikkert hos dig.

Hvem leverer betalingsgateways?

Det er der mange der gør. Så enkelt kan det siges. Bizdoktor tilbyder alt og alle inden for betalingsløsninger – både online, i app og i butik.

Betalingsgateway

BizDoktor.dk opretter din bestillingsside og eller webshop, til at kunne modtage online betalinger via kreditkort, MobilePay og med abonnement. Dette foregår via en sikker forbindelse som udfører transaktionen via en sikker forbindelse (tunnel) hos din valgte indløser. Disse betalinger foregår via en såkaldt betalingsgateway.

BizDoktor.dk anbefaler, at du som virksomhed kan modtage flere end et kreditkort m.m.

Hos ePay / WorldLine (Tidl. Bambora) opsætter vi en betalingsløsning med en betalingsgateway. Vi er certificeret forhandler af ePay /WorldLine betalingsløsning og tilbyder moduler til alle de Open Source CMS-systemer vi arbejder med. For at komme i gang, kan du læse ePay’s kom-i-gang guide her

Har du allerede besluttet dig for at anvende ePay / Bambora, kan du bestille din ePay betalingsgateway via vores forhandlerlink:

Vi yder support via telefon (se venligst vores telefontid på kontakt siden), e-mail eller support siden