Video service - backlink strategi

VSEO webtrafik med videoer, er den bedste link strategi

Google købte Youtube – Det er der jo nok en grund til 🙂

Når du søger på Google oplever du ofte, at der kommer resultater med videoer, podcast (audio) og maps, virksomhedsinfo etc. etc. Det er kun begyndelsen, Google har flere planer. Med video kan du hurtigere kommunikere dit budskab. Du kan vise, fortælle og præsenterer dig, din virksomhed og et produkt eller en service. Skab VSEO Webtrafik med optimerede videoer.

Videobibliotek - Medlemskab

Web-Video strategi

Når du har, eller hvis du får produceret ca. 2-8 video præsentationer, er det på sin plads, at få disse lagt rigtigt ud på nettet. Du skal nok både hoste (uploade) dem selv på din egen server eller domæne! Men klart også benytte dig af de 200+ sites, der gratis tilbyder dig, at uploade din video på deres site. De gør dette for at tiltrække brugere, som så får alt muligt andet reklame omkring din video. Det er ok (Youtube gjorde det jo fint nok?)… og du får til gengæld et “back link”, omtale, synlighed etc.

Jeg kan godt love dig, at bare 10-20 back link fra monster-store video sites, kan banke din omsætning op i din lille danske webshop! Specielt hvis du forstår, at gøre det korrekt og skrive gode tekster, keywords (tags) samt river lyden (audio) ud af din video og submitter / tilmelder disse til en håndfuld Podcast (audio) sites af de store.

7904

Back Links

Jeg plejer, at konverterer alle mine filer til 4-8 forskellige formater, ændre teksterne, titlerne, tags etc. og så med tids-forskydning uploade disse igen til samme udbyder. Så her er det vigtigt at holde tungen lige i munden og regnemaskinen tæt ved hagen.

 

Jeg havde for kort tid siden en virksomhed, der ønskede en Biz Doktor Video-Strategi.

Med bare 8 videoer (jeg lavede dem selv)… uploadet i bare 4 forskellige formater til 235 video-hosts-sites! 8x4x235=7520 backlinks + 8x4x12 (audio)=384 – Total 7904 backlinks…

…Ok nogle links/sites og tilmeldinger falder fra, skal vi runde ned til 5000 links fordelt og bygget over 2 måneder. Det er helt klart en “winner”, der vil frem i verden. Og jeg syntes det er super sjovt at lave og endnu sjovere at se ens site kravle op mod side 1 på Google (og de andre søgemaskiner).

Disse links er med til at holde dig, på en GOD TOP POSITION PÅ GOOGLE!

Anbefaling: Tegn et abonnement hos vores video-producer og få en ny video produceret hver måned. Det er nemlig vigtigt, for at holde dine nye positioner, at du holder aktiviteterne i gang på dit site. En brillant ide, der støtter op om din videostrategi, er jo netop at tilmelde en ny video hver måned.