SEO PowerSuite værktøj review

,

Få din SEO på plads med et Pro tool

SEO PowerSuite består af fire stærke værktøjer til SEO arbejdet.

SEO PowerSuite Review by BizDoktor.dk

  1. SEO Rank Tracker
  2. SEO WebSite Auditor
  3. SEO Link Assistant
  4. SEO SpyGlass

 

Rank Tracker er veldokumenteret og gennemtestet.

For at få godt begyndt, skal man først vide hvor man er. Rank Tracker giver dig et godt og hurtigt overblik, kort, position eller en status over hvordan dit site ranker – Altså dine positioner i søgemaskinerne. Modulet er ganske smart og folkene bag har lyttet til deres brugere og tilpasset bruger interface’et derefter. Er man ikke selv tilfreds eller har behov for lidt tilpasning, går man bare i gang.

Starten går på rekord tid og man er hurtigt i gang. man har dog mulighed  for at tilpasse opsætning og konti som er nyttige som standard (Google Analytics, Captchas etc.) Det er let at blive begejstret for dette værktøj, da det giver et hurtigt og klart billede for ens positioner. Jeg fik hurtigt sat en automatisk kørsel i gang, der så på et bestemt tidspunkt checker mit sites positioner. En lækker rapport med grafik blev genereret og til stor fornøjelse kan man følge sit site kravle op i ranking, når man arbejder med de andre smarte tools i PowerSuite’en.

Der er et hav af gode screenshoots, undervisning og videoer – Så jeg vil ikke plastre siden til her, når folkene bag har gjort det så godt. Men jeg har opdaget et par “Cool” tips – Som du kan få med. Jeg har i min lille verden (DK) ikke brug for data eller søgninger fra andre lande end DK og mange tools, supporterer slet ikke Danmark, Dansk eller Google.dk – Men her er der virkelig support. Måske udnytter jeg den nu så kraftigt som kompensation for alle de år og de mange tools jeg har investeret i der IKKE har været klar over at vi danskere eksisterer. Here it goes – Mit Rank Tracker Tip 1

Rank Tracker Tip 1

Når du starter Rank Tracker – Skal du blot oplyse den URL du vil checke positioner på. Derefter kommer denne skærm, Find Andedammen DK og vælg Google.dk – klik på det grønne kryds (det tog mig lang tid at finde), så kan du navle dig fast på søgninger der er REN DANSKE – YES!

Mere under hjelmen med Rank Tracker

Der går hurtigt smil og glæde i arbejdet med Rank Tracker. Du skal lige give den en håndfuld søgeord du vil checke positioner på, så går den bare i selvsving. Tag en kop kaffe og lad den støvsuge søgemaskinerne mens du går videre i SEO Suiten

WebSite Auditor

Næste skridt i den rigtige retning er at gøre dit website så klar og fejlfrit som muligt. WebSite Auditor er netop sådan et værktøj, der både kan gennemse din hjemmeside for gode og dårlige ting! Tro mig, der er altid noget at pille i.

Vi laver alle fejl, vi glemmer alle de småting og regler, der er på SEO området, men dette tool holder os i skak og er så god en “lærer-mester” at jeg faktisk hiver det frem i tide og utide. Jeg starter ALDRIG et projekt op førend jeg har gennem-crawlet det med WebSite Auditor.

Det er lige så intuitivt som de andre produkter i SEO PowerSuite pakken. Man starter med at indtaste en URL og den går straks i gang. Når den har gjort sit, dukker der en elegant og næsten selvforklarende skærm op. De mange SEO forkortelser kan man få en oversigt over, men jeg havde selv glæde af den indbyggede hjælpe forklaring og de gode videoer på producentens hjemmeside.

Tag dig tiden og få rettet de fejl der er mulige at rette og hold det hele op mod din konto i Google Webmaster Tools. Fra tid til anden benytter jeg mig at den gode service der er på 3W Validate med option. Husk at have en backup af dine filer, for det er ikke alt automatikken på W3 kan klarer.

 

SEO WebSite Auditor

LinkAssistant

Dette unikke tool vil hjælpe dig til at få flere links – “Backlinks” til dit site. OM DET ER VIGTIGT!!! Ohhh Year manner! Samme interface, det er nemt. En URL, fem stærke valgmuligheder om hvad du vil. et par keywords og så er du i gang med rigtig SEO. I mit første forsøg vidste skærmen at jeg ville finde 30 links med en PR (PageRank) på 3 (Jeg søgte på sider, der har en Link Submissions form… Så jeg kunne oprette et backlink til mit site og få lidt Link-juice.

Link Assistant er en kæmpe hjælp til indsamling af gode link partnere og så er det bare i krig. Der skal måske lige rettes lidt til i “templates”, der sendes ud til diverse site ejere og det skal sættes i system fra starten. Planlæg dit arbejde med at skaffe link. F.eks. sæt 3-4 timer af til en fornuftig strategi – Igen er der masser af hjælp at finde på producentens hjemmeside. Sæt gode 30 minutter af dagligt, til at checke korrespondancen og få diverse link lavet/checket. Jeg var smart fra starten og oprettede mig en speciel email til formålet – Så intet undgik min link-building-tid.

Her er min første søgning efter “fill-in forms”… (Se billede) Nu er det bare at klikke og danne gode links!

SEO Link Assistant

SEO SpyGlass

Nu bliver det sjovt.

Med SpyGlass kan man få indsigt i rigtig mange ting, der kan hjælpe en selv til at blive bedre og optimere sit site i den rigtige retning. Du kan via det samme enkle bruger interface, vælge et keyword du vil ranke på eller undersøge en konkurrents site. Begge dele er guld værd.  Her viser jeg lige et billede af SpyGlass “in ful aktion”.

SEO SpyGlass fra SEO PowerSuite

Så kan du ikke få mere…

SpyGlass giver virkelig mere end man ønsker… Det er et overflødighedshorn af link info. Tag et par videoer omkring hvad der er vigtigt for dig og dit site og spring resten over i første omgang! Det du her skal forstå er, at der er så meget at du og dit site kan vokse sig større… og dette tool følger med din udvikling.

Herunder ser du en af mine fortrukne rapporter fra SpyGlass – Den er bare lækker! Alle disse rapporter kan i øvrigt tilpasses tilpasses med eget logo, data og kunde.

SEO SpyGlass Report

SEO PowerSuite - Konklusion

Ethvert projekt bør starte med et fornuftigt overblik. Det er hvad PowerSuite’en giver dig. Men du får bare så meget mere, end bare et overblik. Du får faktisk hjælp, til et massivt bedre website end du har i dag! Det er her at dækket møder vejen. Det starter med en status, så skal der arbejdes, checkes og pudses. Det er et godt solidt og effektivt værktøj som du får meget værdi og glæde ud af. Absolut et værktøj de fleste bør have i deres arsenal af SEO værktøjer. Bliver arbejdet for stort, så uddeleger det og check efterfølgende at det er gjort korrekt – Nu har du Power’en i dine hænder og SEO er derfor gjort meget nemmere end tidligere.

Du kan lære mere meget mere om SEO PowerSuite fra Link-Assistant og selv få gavn af dette nyttige software. Download en gratis version og kom i gang med god SEO

0 replies

Skriv en kommentar

Lyst til at deltage i debatten?
Dit bidrag er velkommen

Skriv et svar