Dandomain Webshop 8 Eksport video

Introduktion til Eksport modulet i Dandomain Webshop 8 (Lanceret primo 2013).
Sådan tager du en “backup” af dine data i din Webshop. De eksporterede data kan du bruge til mange andre ting end blot en sikkerhedskopi. Se her hvordan du gør!

Disse udtræk/eksport af data er kun “rå” data som opsætning og indtastninger. Det er IKKE en backup af dine billeder, shopmoduler eller hele webshoppen!

TIP: Køb 3 stk. USB Memory Sticks. Giv dem nummer 1-3 og lad dem roter hver backup-periode. Så har du altid min. 3 backup af alt og kan endda gå bagud til en tidligere periode og sammenligne data.

TIP: Inden du starter en ny kampagne, større prisjustering eller “leger” lidt med funktioner etc. – Så tag lige en backup af de data det er berørt ud på en “Midlertidig USB Key”.

Søg lidt på Internettet om “Best Practice” for backup og vælg så en strategi/plan der passer dig og som du forstår. Derefter opretter du den i din kalender, så du får en påmindelse. Gør det til en vane lige, at få det gjort, selvom det føles som unødvendigt eller trivielt- Den dag du springer over…. Sker det uventede!