Bliv kirurg på BizDoktors lægehold

BizDoktor søger flere kirurger til lægeholdet!

Hvis du er god til WordPress, PHP, HTML, Java, kaffe etc. Hvis du er god, til at bruge et keyboard! Så er du måske egnet til at være med i operationsstuen, når der skal snittes i en hjemmeside eller indsprøjtes nye funktioner?

Så er det DIG vi er på udkik efter!

Bare rolig, det er jo IKKE et rigtigt “lægehold”, det er en samling af nørder, der er gode til det de elsker at gøre: VÆRE NØRDEDE!  Hvis du kan lide at dit arbejde værdsættes og betales – så læs videre!

Lægeholdet består af: Specialister indenfor html, php, asp, java, wordpress, joomla, webshops og mange andre sprog, systemer og alle (mange) it & web begreber.

Ser du… når DU er med på lægeholdet, er du med ved operationen. Du bliver tilkaldt når du skal gøre DIT! Uanset hvad du kan, kan vi sikkert bruge DIG! I BizDoktors operationsstue lægger vi fokus, på at kunden altid vågner igen og helst er ovenud lykkelig. Vi holder af, at blive krammet når vi møder vores kunder, vi lever af mund-til-mund metoden – positive anbefalinger, stærke oplevelser.

Smart abonnement på online SEO pakke

Sådan skærer vi – Snit snit!

Når BizDoktor er ude på “lægebesøg”, og har stillet diagnosen, så tilkaldes de forskellige eksperter med de rigtige ekspertiser. Derefter klargøres “operationen” og vi skærer og snitter første gang!

Hvis patienten *kun* har brug for en specialist, så overdrages patienten til den pågældende kirurg. BizDoktor ønsker IKKE, at være mellemmand og tjene på andres arbejde, der er brug og plads for os alle. Lægeholdet skal arbejde sammen og skabe “sundhed/værdi” for vores kunder. Vi skal have en høj integritet, moral og ærlighed.

Du har sikkert allerede en lille “privat-klinik”, hvor du ofte selv udfører samme salgs arbejde, hvis du nævner den eller på anden måde kapre patienten (“navne-dropper”, hentyder eller smutter lidt reklame ned i såret), klipper du samtidigt navlestrengen til lægeholdet og fremtidige behandlinger, samt adgang til medicinskabet!

Kunden har ALDRIG ret, men de skal behandles så de tror de har! Kunden/patienten skal være så glade, at de kun kan anbefale hele vores lægehold og specialister og vælger os til fremtidens operationer.

Hvis en kunde kun har brug for et lille plaster, er det *kun* det, vi leverer – ingen “klemmer”, blodpropper eller ombygning af nervesystemet.

Førstehjælpskassen

Der i, ligger vores hjerte… de små “lappe-løsninger” er som et hurtigt ofte gratis plaster på såret. Så vi sammen kan vurderer om der er noget, der stikker dybere? Hvem har jod?

Alle kirurger

Som en del af vores lægehold, fungere du i et “løst” team med ansvar. Vi arbejder sammen men har i det daglige vores egne patienter i vor private klinikker. Vi forventer en naturlig deling af operationer blandt alle på lægeholdet. Hvad er kirurgen uden narkoselægen? Hvad kan sygeplejersken uden lægen? Hvad gør vi alle hvis patienten ikke vil op på bordet? Dit ansvar er, at løfte opgaven, så patienterne er mere end tilfredse og hele lægeholdet står sammen i det “gode lys”.

“Be a “Patch Adams” every day.”

LEDIGE STILLINGER

Et hold har ingen “ledige stillinger” – vi er holdkammerater, vi dækker hinanden, vi spiller bolden imellem hinanden og når vi scorer så er det holdets point. Vi fungerer som en samlet enhed: et oliesmurt lægehold.