Bliv Kirurg på BizDoktors Lægehold

Online sikkerhed backup

BizDoktor søger flere kirurger til lægeholdet!

Hvis du er god til WordPress, PHP, HTML, Java, kaffe etc. Hvis du er god, til at bruge et keyboard! Så er du måske egnet til at være med i operationsstuen, når der skal snittes i en hjemmeside eller indsprøjtes nye funktioner?

Så er det DIG vi er på udkik efter!

Bare rolig, det er jo IKKE et rigtigt “lægehold”, det er en samling af nørder, der er gode til det de elsker at gøre: VÆRE NØRDEDE! Hvis du kan lide at dit arbejde værdsættes og betales – så læs videre!

Lægeholdet består af: Specialister indenfor html, php, asp, java, wordpress, joomla, webshops og mange andre sprog, systemer og alle (mange) it & web begreber.

Ser du… når DU er med på lægeholdet, er du med ved operationen. Du bliver tilkaldt når du skal gøre DIT! Uanset hvad du kan, kan vi sikkert bruge DIG! I BizDoktors operationsstue lægger vi fokus, på at kunden altid vågner igen og helst er ovenud lykkelig. Vi holder af, at blive krammet når vi møder vores kunder, vi lever af mund-til-mund metoden – positive anbefalinger, stærke oplevelser.

Wordpress theme - tips of choosing right theme

Sådan skærer vi – Snit snit!

Når BizDoktor er ude på “lægebesøg”, og har stillet diagnosen, så tilkaldes de forskellige eksperter med de rigtige ekspertiser. Derefter klargøres “operationen” og vi skærer og snitter første gang! Hvis patienten *kun* har brug for en specialist, så overdrages patienten til den pågældende kirurg. BizDoktor ønsker IKKE, at være mellemmand og tjene på andres arbejde, der er brug og plads for os alle. Lægeholdet skal arbejde sammen og skabe “sundhed/værdi” for vores kunder. Vi skal have en høj integritet, moral og ærlighed.

Du har sikkert allerede en lille “privat-klinik”, hvor du ofte selv udfører samme salgs arbejde, hvis du nævner den eller på anden måde kapre patienten (“navne-dropper”, hentyder eller smutter lidt reklame ned i såret), klipper du samtidigt navlestrengen til lægeholdet og fremtidige behandlinger, samt adgang til medicinskabet!

Kunden har ALDRIG ret, men de skal behandles så de tror de har! Kunden/patienten skal være så glade, at de kun kan anbefale hele vores lægehold og specialister og vælger os til fremtidens operationer.

Hvis en kunde kun har brug for et lille plaster, er det *kun* det, vi leverer – ingen “klemmer”, blodpropper eller ombygning af nervesystemet.