Peter Netz Lassen - BizDoktor hjemmeside sikkerhed services

Biz Doktor Mission

Vores overordnede mål og mission er, at hjælpe selvstændige etablere en tilstedeværelse online, igennem en hjemmeside eller webshop.

Vi designer, udvikler og optimerer WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops, der har til formål at skabe langsigtet økonomisk velstand.

Web Skills &
Web Erfaring:

 • rekruttering
 • leads-generering (emner)
 • tele-canvas
 • undervisning
 • konsulentvirksomhed
 • Ledelse og salg
 • hjemmesider
 • landingssider
 • online markedsføring
 • autoresponder
 • nyhedskampagner
 • link building
 • SEO
 • Web statestik
 • “content creation”
 • opdateringsservice
 • sikkerhed og backup
 • anti-hacking
 • betalingsgateway
 • webdesign
 • grafik
 • optimering og effektivisering af arbejdsgange
 • proces optimering
 • automatisering
 • m.m. & etc.

Altsammen online (og offline).

Hvordan startede Biz Doktor? Det startede med, at min søde mor!

Mit navn er Peter Netz Lassen og jeg har haft egen virksomhed siden 1994, men jeg begyndte at gøre “forretninger”, da jeg var 11 år.

Mor til Peter Netz Lassen (Født Peter Lassen)

Min mor gav mig 5 kr. for, at slå græsplænen – den var ca. 50kvm stor. En opgave min far tidligere på morgenen allerede havde pålagt mig af pligt og opdragelse og for at passion for golf – Vores græsplæne skulle være en 1. klasses golfgreen. Da jeg er doven af natur (læs “opfindsom”) … fik min jævnaldrende genbo Allan opgaven og jeg betalte ham 2 kr. for hans 90 minutters svedetur på græsset. Det var starten på min oplevelse af løn/profit og ledelse.

Min erfaring som selvstændig

Som selvstændig får man nogle knubs. Der er ofte grus i maskineriet og samfundet er ikke altid “med os”… ikke fordi de er mod os… men det hele spiller bare ikke sammen … så der skal flettes, lånes og ens koncept skal kunne holde vand, selv i stiv kuling og ned ad bakke!

Erhardt Aage Lassen

Begge mine forældre var selvstændige.

Så æblet faldt, heller ikke denne gang, så langt fra træet. Siden 1995 har jeg og mit firma arbejdet på min disciplin, indkomst og forretnings evne!