Biz Doktor Mission

Mit overordnede mål og mission er, at hjælpe selvstændige etablere en tilstedeværelse online, igennem en personlig hjemmeside eller webshop.

Stærk nok til, at deres fundament understøttes så de fungerer i deres valgte virke. Kan jeg bidrage til mere glæde i livet og gøre alles hverdag nemmere er jeg til gavn og jeg trives!

Peter Netz Lassen - BizDoktor

Biz Doktor – Hvordan startede det?

Mit navn er Peter og jeg har haft egen virksomhed siden 1994, men jeg begyndte at gøre “forretninger”, da jeg var 11 år).

Det startede vel med, at min søde mor…

gav mig 5 kr. for at slå græsplænen. En opgave min far tidligere på morgenen allerede havde pålagt mig. Da jeg er doven af natur… fik min jævnaldrende genbo Allan opgaven og jeg betalte ham 2 kr. for hans 90 min. svedetur på græsset.

Sådan har jeg siden lavet “deals” og kort tid efter mine to uddannelser indenfor servicefaget, startede jeg min selvstændige forretning hjemmefra. I starten var det en handelsvirksomhed med salg og marketing. Senere kom der flere områder til, rekruttering, leads-generering (emner). Tele-canvas, undervisning, konsulentvirksomhed. Ledelse og slag, hjemmesider, landingssider, online markedsføring, autoresponder, nyhedskampagner, online og offline. Optimering og effektivisering af arbejdsgange, processor, automatisering etc.

Marianne Elke Lassen (1941-2011)

Mor til Peter Netz Lassen (Født Peter Lassen)

Min erfaring som selvstændig:

Som selvstændig får man nogle knubs

Der er ofte grus i maskineriet og samfundet er ikke altid “med os”… ikke fordi de er mod os…
men det hele spiller bare ikke sammen … så der skal flettes, lånes og ens koncept skal kunne holde vand, selv i stiv kuling og ned ad bakke!

Begge mine forældre var selvstændige.

Så æblet faldt, heller ikke denne gang, så langt fra træet.

Siden 1995 har jeg og mit firma arbejdet på min disciplin, indkomst og forretnings evne!

Det har udviklet min “Business Muskel” – Den der sidder der oppe mellem mine øre!

Erhardt Aage Lassen (4.8.1920 – Maj 1996)

Erhardt Aage Lassen