Lina Murel Jardorf hjemmeside af BizDoktor.dk

Kunstner: Lina Murel Jardorf

Biz Doktor opgave

Lina Murel Jardorf kom til BizDoktor med et ønske om mere synlighed på internettet, specielt i søgemaskinerne (Google).

Biz Doktor løsningen

Webstrategien blev baseret og besluttet på en WordPress blog, LinaArt.dk som gav Lina Murel Jardorf mulighed, for at oprette artikler, indlæg, events og begivenheder samt tilføje nyheder og promoverer hendes mange kunstværker. Dette er en virkelig god og effektiv måde, at stimulerer søgemaskinerne på for bedre placeringer, mere webtrafik og synlighed på internettet.

Online Shop /Nyhedsbrev Design fra Biz Doktor – Klik her

Lina Murel Jardorf havde også behov for en Online WebShop/Nyhedsbrevsskabelon forslag: her er vores design forslag: Biz Doktor Shop Design

Lina besluttede sig ud fra hendes overbevisning, om at hun får solgt mest på udstillinger, igennem kataloger og hendes bog og derfor ønskede hun en ganske enkelt webshop, som hun selv kan administrere og bruge til betaling af kunde ordre. Når kunsten fra Lina opleves, gør den et bedre indtryk end hvad man kan præsenterer på en blog/hjemmeside.

Link til Lina Murel Jardorf

VSEO – Video strategi

Lina afleverede nogle videoer hun havde taget tidligere. Vi editerede og klippede disse til. Vi producerede et udvalgt samling af videoklip. Disse vil så danne fundamentet, til at promoverer Linas kunst og øge webtrafikken og synligheden på søgemaskinerne til hendes WordPress blog.

videos-lina-murel-jardorf-testimonial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar