Rank Analyse – Få en Rank Rapport!

Ranking - Nye keywords kan betyde ny indkomst i din forretning

Kend din position Kaptain!

Kender du din “rank”, ikke rank som i militæret men din position på internettet – din placering i søgemaskinerne? Eller er du ligeglad og lader stå til? Siger du som de uvidende: “Det kommer nok af sig selv, bare jeg arbejder som jeg plejer“.

Så kan det gå grueligt galt for din online forretning. En RANK RAPPORT vil give dig bedre kort på hånden, en retning af arbejde i, et effektivt fokus og en større indkomst!

Kend dine positioner! Hvordan dit site, webshop ligger i forhold til andre, der sælger samme produkter som du. Overvåg jævnligt udviklingen og effekten af dit arbejde online. Så vil du få bedre placeringer i søgemaskinerne

En Rank Rapport vil give dig

  • egne positioner
  • andres positioner (Option)
  • hvad virker
  • hvad virker ikke
  • overvågning af udviklingen
  • opdag nye keywords, mere indtjening (Option)
  • m.m.

Nye keywords kan betyde ny indkomst i din forretning

Du vil opdage hvilke keywords, der søges efter, hvad andre, der sælger samme type produkter som dig, bruger for at tiltrække kunderne. Du vil opdage nye effektive keywords! Når du overvåger dit marked, vil du hurtigere opdage nye trender og retninger i din branche. Så en månedlig rank rapport er et supert værktøj, både til at se effekten af din egen indsats men også til, at se hvad andre gør der virker.

At skabe succes online er svært nok i sig selv, og der kommer konstant flere og flere til biddet. Du har nok at gøre, med at passe “butikken” og mestre de tekniske udfordringer dit shopsystem giver dig. Så tag fordelen til dig og bestil din Rank Rapport i dag. Med det i hånden kan du bedre navigerer igennem web-farvandet som en rigtig kaptajn på broen.