Gamle medier kan give din virksomhed en bedre indkomst

,

Gamle medier og webtrafik indkomst

Din gammel firmaprofil og salgspræsentation, kan skabe gratis trafik, værdi og ny indtægt til din virksomhed!

Ældre PowerPoint præsentation, får nyt liv og bliver en indbringende indtægtskilde!

Vidste du dette om video?

At dine salgspræsentationer, dine gamle slides kan skabe mere værdi end bare fornyet indtægt?

Ved at konverterer dine PowerPoint slides til video med lyd (helst din egen “talk-over”) og tilmelde disse videoer til de rigtige videosites (Youtube, Revver, MySpace videos etc.) kan disse sprede sig og skabe både indkomst og webtrafik med video:

  • nyt liv til din hjemmeside
  • retur-link til din hjemmeside
  • øge din hjemmesides position på søgemaskinerne (Google og mange andre søgemaskiner)
  • gøre din virksomhed mere synlig
  • komme ud og “blive set og hørt” i nye medier
  • bygge en stærkere profil via backlinks fra “Social Network” (Twitter, Facebook, GooglePlus etc.)

Mulighederne er enorme, fordelene er på din side.

Hvis du gør dette rigtigt, kan det betyde en god placering på side 1 på Google. Viral videoer og landingspages, der er optimeret (VSEO (Video SEO (SEO er søgemaskine optimering))) kan øge din konverteringer, det betyder omsætning i din virksomhed. Men at have online video på virksomhedens hjemmeside skaber også længere besøgstider, skaber interaktivitet, synlighed og kan gøre det til et “personligt” møde.

Hvad skal der til af video?

Til opskriften skal du bruge 3 æg, 100g sukker… nej thi hi…. du skal anvende min. 4 videoer af 30-90 sek. varighed med et klart budskab. Hver med titel, beskrivelse og et link. Ideelt til en landingsside, der matcher budskabet (denne kan  være en “capture”/”squeeze”-side, der opsamler kundeemner (leads)).

Q: Kan videoerne være længere end 90 sek.

A: Sagtens, men hold det kort!
(Intro, profiler bør kun være 30-90 sek., produktorienteret videoer eller træninger kan være længere).

Ideelt for en god video strategi er profil videoer, des bedre kvalitet og klare budskaber, des bedre indtægt og emner kan de skabe. Det virker professionelt og mere personligt at byde besøgende velkommen, men lad dem selv starte videoen.

En virksomhed der benytte en god profilvideo på deres site, der præsentere dem godt og kort (lige til benet) skaber tillid og vil blive valgt af kunderne som deres fortrukne leverandør.

Som ekstra interaktion kan en eller flere produktvideoer laves, så kunden har adgang til produktinfo og hjælp selv uden for åbningstid. Disse skal spækkes med fakta, tips, links og god tekst, der peger på DIN virksomhed og hjemmeside/webshop (e-handel).

[info_box style=”notice” icon=”/blog/wp-content/themes/Polyon/lib/frontend/images/icons/info.png”]Så find dine gamle slides frem, opdater dem, og lad dem arbejde for dig 24/7 * 365! Få et Biz Doktor Tilbud: PowerPoint slide konvertering inkl. lyd – Kontakt mig [/info_box]

Billeder kan også bruges, videoer etc. – Næsten alt digitalt materiale kan anvendes… men tænk dig om, om det signal du sender er i overensstemmelse med din mission og dit budskab. Når det først er lagt ud på nettet er det så godt som umuligt, at pille ned igen. Specielt når disse videoer jo er virale (spreder sig som en aggressiv virus). Så tænk dig grundigt om, før du “klasker” et par sjove billeder sammen, tænk bare på den debat, der har været om Facebook.

Kom i gang med en video strategi!

Hvis du ikke har en (firmaprofil-) video!! eller andet, der kan bruges i en “mini-produktion… Så har jeg fundet en god effektiv videoproducent, der kan få det på plads for dig! Benyt min kontakt form, så finder jeg den rigtige løsning til dig!

Her er lidt matematik om video strategi, du kan hygge dig med (min egen erfaring).

8 stk. video tilmeldt de 20 mest seriøse video-hosts, der betyder noget for din “LINK-STATUS” på internettet.
Disse 8 videoer konverteres til min. fire forskellige videoformater (nu har vi 32 videoer x 20 sites) = 640 seriøse links – Dem Google kan lide!!

Så river vi lyden ud af din video og sender den i 4 formater til 8 seriøse POD-cast-sites (8x4x8=256)

Så tager vi dine tekster (transcript fra din video) og poster disse til 25 af de stærkeste artikel-sites (8×25=200)

Nu har din hjemmeside 1096 links (bygget over 2-3 måneder) vel at mærke fra de STORE sites, de sites som Google lægger vægt på… Der er jo forskel om du har et link til dit site fra IBM.com eller Iskageboden-paa-havnen.biz. Selvom der så kun kom 20 links igennem ville det betyde en kæmpe stimulering af din søgemaskine placering! Så du kan roligt glæde dig – Det er langt over 20 links.

Fler kunder
Den trafik disse videoer skaber til dit site, bliver først værdifuld, når du kan konverterer disse til kunder!

Dit site skal have en vis “kvalitet” og ejeren (dig) skal kunne lidt mere end bare, at sende e-mails. Et site er et levende “væsen”, som skal passes, opdateres og fornys fra tid til anden.

Men lad os kikke på dine video muligheder…

Lyst til at producerer video selv? Løb ned til fotohandleren og husk lys, baggrund, mikrofoner, video-redigerings-software, 4 poser tålmodighed… etc.

Lyst til kun, at konverterer PowerPoint slides og billeder/brochure til video – hmmm nok ikke ideelt, men en start. Køb nu en god mikrofon 🙂 (Ikke alt kan sløres med baggrundsmusik)!

Spørgsmål: Besvar dette indlæg (så er der flere, der får glæde af debatten).

0 replies

Skriv en kommentar

Lyst til at deltage i debatten?
Dit bidrag er velkommen

Skriv et svar