Overvågning af hvad der skrives i og på de sociale medier kan vælte eller bærer en forretning

De sociale medier er her for at blive, mange (specielt de unge) bruger meget tid hvis ikke liv på disse! Overvågning af hvad der skrives i og på de sociale medier kan vælte eller bærer en forretning. Så det er med tøven og bæverende at bevæge sig ud på tynd is, hvis du ikke har “udstyret i orden”.

Buzz er helt klart en mægtig “udstyr”.

Så er det sagt! Du kan skabe, følge og styrer et hvert “buzz” om dig, din virksomhed og hvad du ellers sætter Buzz til at overvåge! (Du kan enda lige checke hvad dine børn skriver om og med hvem!)

Jeg fik lidt følelsen af at være NSA og sidde med den der server, som Snowden fortalte hele verden om. Den slags “magt” får du faktisk – sådan til dels.. ikke helt med det er faktisk kun dig selv der sætter grænsen!

Men formålet med Buzz (inden jeg går i selv spin), er at overvåge de sociale medier – alle de sociale medier! Og selvsagt at skabe Buzz om dig, din forretning eller produkt. Du kan se hvem, der skriver/taler om dig, din forretning eller produkt – du kan følge med og vælge at blande dig eller bare lurer!

  • Du kan følge dine konkurrenter – Hvis de udgiver noget, er du den første der får nys om det!
  • Du kan have multi konti – Personlige eller forretnings – Det er så overvældende mange muligheder.
  • Du kan oprette forskellige personas / profiler og grupper af hver samt grupper af søgeord du vil følge.

Buzz holder styr på det hele også dine konti, log ind – den er bare noget man bliver afhængig af.

Følg dine brands, mærkesager, og vær hurtig om ikke den hurtigste til at svare deltage i debatten… blive hørt, bemærker og er det ikke det vi vil for at skabe buzz – lige præsist!

Buzz kan endda skanne blogs og opdateringer der er kun ca. 200 millioner blogs.

Prøv bare selv at følge lidt med. Der er sågar også Youtube (og udgivelse af videoer), Linkedin lige ved hånden i et snuptag.

BuzzBundle - Sociale media on sterorids

Så er Buzz tjent hjem på bare 8 dage!

Når jeg tænker på hvor længe jeg, næsten dagligt bruger på, lige at besøge diverse sociale medier, så er Buzz tjent hjem på bare 8 dage! Faktisk fandt jeg en lang række poster, jeg ikke havde svaret på fra 2012, 2013 og 14… hmmm dialoger jeg havde deltaget i og som afventede mine svar. Disse var efterladt, jeg havde glemt dem. Den slags sker IKKE fremover med Buzz.

Den holder styr på mig, mine “streams” og holder mine “buzz” varm og brusende… forfriskende.

Straks efter du har oprettet dine konti i Buzz

…kan du følge alt eller begrænse dig til de emner, du brænder for. Mit råd er at starte langsomt, jeg væltede selv 30-36 ord ind. Det blev alt for meget! og for bredt.

Bliv hørt og bemærket med BuzzBundle og føl det sprudlende livlige rører, der opstår. Det er som at svømme i et glas vand med et ton brusetabletter i. Selvsagt sparer du så meget tid, at du får tid til at integrerer sociale medier strategier og mål.

Du kan faktisk med dette værktøj vende strømmen fra at du investerer i sociale medier til du faktisk kan tjene penge ved din tilstedeværelse og bedre udnyttelse af dit bidrag på de Sociale Medier!

Du kan sorterer de forskellige streams (kanaler) af stemmer (kunder, leverandører, leads og andre relvante stemmer i dit marked). Du kan så hurtigt få et overblik hvor det er vigtigst at bruge din tid effektivt med DIT mål for øje.

Opret dit budskab. Udgiv nu eller senere med den smarte planlægnings kalender funktion. Hold styr på dine aktiviteter – Total log fil – fjerne enhver tvivl.

Så hvad er BuzzBundle?

  • Et stykke software du installerer på din computer, der tager sig af din markedsføring på de sociale medier.
  • Buzz opfanger enhver diskussion fra, til og om dit firma, produkt eller og person fra alle de stærkeste sociale medier  (social networks, blogs, forums, video-sharing sites etc.) Du får indflydelse på det flow, dette skaber!
  • Softwaren er et uundværligt værktøj for den engagerede individ eller firma der benytter de sociale medier til markedsføring, markeds research etc.

Hvad kan BuzzBundle gøre for dig?

BuzzBundle er først og fremmest designet for at overvåge og styrer de sociale medier.

Her er de største opgaver den kan hjælpe dig med:

  • Overvåge dialoger der relaterer dig til din virksomhed/brand og konkurrenter
  • Deltage i dialogen som repræsenteret officielle firma eller som forklædt (Under Cover)
  • Distribuerer budskaber og presse udgivelser til mange og flere sociale medier

Hvis man ønsker, at gå udover dens primære design og formål. Kan man bruge softwaren til styring af marked undersøgelser og meningsmålinger etc.

Check hvad der bliver sagt om et emne, som interesserer dig og hvilken indhold og emner der diskuteres samt hvilken gruppe af mennesker der deltager i debatten. Bidrage til debatten – efter dit eget valg. Starte nye diskussioner in flere og mange sociale websites samtidigt. Du skal jo ikke længere logge ind på hvert site. Det klarer Buzz for dig.

Min test af BuzzBundle

Den er effektiv, hurtig og let! Men som alt andet nyt, skal man bruge lidt tid til at fange konceptet, layoutet er ligetil men det hjælper ikke altid hvis man har rigtig mange “streams”. Jeg fandt det sært, at jeg efterfølgende manuelt skulle oprette konti hist og pist for at svarer på evt. indlæg, tweets og andet. Da jeg forventede at de konto jeg udfyldte i opsætningen udgjorde min adgang od deltagelse, men sådan er det ikke alle steder.

Så der bliver meget at holde styr på.. og det er netop i det tilfælde at Buzz kommer til sin ret.

Hvis du *bare* anvender de 3 almindelige sociale medier, har du sikkert ikke brug for Buzz – Men når du deltager og bidrager for at opnå mere “presence” online, bliver du nødsaget til at have mange logins, profiler etc. så er svaret Buzz for at du kan samle dette et sted.

Det ville være umenneskeligt at styrer alle disse uden Buzz.

Gør dig selv en tjeneste at give Buzz en håndfuld Proxies. Du kan igennem programmet få en god rabatkode! Læs mere om proxier

Jeg havde bedst udbytte af at lade buzz kører hele tiden, når jeg havde min computer tændt. Så kunne den i baggrunden snuse rundt på nettet og være “klar” når jeg havde mit at gøre med den.

Hvis jeg startede Buzz og ville i gang med det samme, blev jeg hurtig træt af at vente og se den tygge sig igennem de mange hundred af sociale medier.

Min test var dog “lille” med kun 3 ord i to streams og jeg testede kun med 4 af de store SM’er, blogs og fora.

KONKLUSION OM BUZZ

Buzz er helt klart et mægtigt stykke software,
som du IKKE kan undværer –

Hvis du er på de sociale medier!
Du kan downloade din egen BuzzBundle