3 Forretnings Fejl du skal undgå

Undgå disse 3 fejl i din forretning

Du betaler selv for dine fejl… Og endda som selvstændig sommetider også for andres. Du er alene, du er udsat… Sådan er det selvstændige liv. Der er mange flere fejl end 3 du kan lave, men disse 3 fejl vil være forskellen, mellem din succes og fiasko.

Jeg har lavet en video, om disse 3 fejl du skal undgå – som helt sikkert vil hjælpe dig.

Social Poster – SNAP – Spred dit budskab

FireFox Video!! (Plugin Broke)

 

Det betaler sig at SNAPPE

At have automatikkerne på plads. Som en enmands-hær (selvstændig) er tiden en vigtig faktor. Men SNAP får du spredt dit budskab på de største, mest trafikgivende sociale medier samtidigt med at du udgiver det på dit eget site.

Fordelen er så indlysende at det skriger til himlen (måske overser jeg det mest åbenlyse?) men det vigtigste er at det nu er DIG der ejer dit indhold! – Hvad? tænker du nok… De fleste tror at det indhold de poster på de sociale medier – endda deres egen profil er deres eget. Men det er langt fra rigtigt. I det øjeblik du uploader det, overgå ejerskabet til det site du uploader til…. Hmmm det er derfor de er så strenge med copyrights – De kan ikke komme efter privat delt materiale, men du er selvstændig, så du er trådt ud af den beskyttende ombudsmands lange arm. Du er ansvarlig for dit indhold, copyright på billeder etc. (den historier må du google dig lidt frem til).

Med SNAP er det stadig DIT!

Når du opretter en side, et indlæg på din WordPress blog. Bliver der dannet et uddrag, med titlen og billede som oprettes på de sociale konti du har sat op i SNAP. Disse uddrag linker tilbage til dit fulde indlæg/side. Dette er nok det vigtigste, da det jo betyder webtrafik til DIT SITE – Du suger altså besøgende IND på dit site og kan nu bedre kontrollerer læsningen, deres fokus og måske endda få et lead/kundeemne at arbejde med – Endda et salg!

Webtrafik er livsnødvendigt for din succes som selvstændig

Nu da du får mere trafik (skal bygges op og understøttes med godt indhold m.m.) og du nu synkroniserer kommentarerne fra de sociale medier, til dit site (aktivitet på DIT site) har du fået blod i årene til dit site. Du kan nu bedre konverterer dine besøgende til kunder. Der skal sikkert stadig passes lidt op omkring dine sociale konti, men du har nu fået vendt strømmen, til at gå i din retning. Du har stukket sugerøret ned i regnbuens gyldne strøm af guld. “Sug så til mand“.

Konklusion

Min opskrift er lige til… Få din en SNAP og sæt den, til at passe dine sociale medier. Sug guldet tilbage til dit site, behold dit indhold, behold ejerskabet over dit indhold og kontroller guldet, pengene og dine kunder.

Du skal stadig oprette sider og indlæg / events etc. på den fede måde. Men nu vil din sekretær “Snap’py” oprette alt det sociale indhold og trække besøgende til dit site! Tænk hvad “Snap’py” kan sparer af tid, penge og frustration.

Tænk at Snap’py kan trække penge, omsætning til dit site. Du bliver synlig for dit publikum.

“Få dig selv en SNAP og nyd livet.” – Køb SNAP Social Poster  i butik.

 

 

 

 

Video om SNAP Social Poster

Snapper

0 comments
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar